BEAUTY SWEETIES

Last week Slovenian bloggers got a chance to try Beauty Sweeties and share our opinion with readers. So excuse me for writing the big part of this post in Slovene. As for you foreign readers, all I have to say is: If they sell Beauty sweeties in your country they are a must to try! So good!

Pozdravljene puce! Ne ravno tipično zame, da pišem objavo v slovenščini, vendar imam danes nekaj za moje slovenske bralke. Prejšni teden so mi iz Beauty sweeties v pokušnjo poslali nekaj paketkov njihovih bombončkov. Prejela sem sadne želatinaste bombončke (mango-breskev ter  Acai jagode-gozdni sadeži) in jogurtove kremne pralineje (granatno jabolko-malina ter Acai jagode-gozdni sadeži).

Ko sem se v petek vrnila iz Ljubljane so me bombončki čakali skriti v moji sobi, saj so moji domači dobili stroge ukaze, naj jih pod nobenim pogojem ne odprejo preden se vrnem in verjamem, da je bila to za družino sladkosnedov precej težka naloga. Z veseljem sem se polotila degustacije in jih malo delila tudi z ostalimi. Mnenja so bila enotna: mmmmm in Saša, še enega prosim, ter “daj mi te bobone, da bom lep no!”

Sadni želatinasti srčki vsebujejo 20% zgoščenega soka, 6% sadnih delčokv, koencim Q10, aloe vero in kolagen na mehki jogurtovi kremi. Jogurtovi kremni pralineji pa temeljijo na osnovi bele čokolade, s primešanim sadnimi koščih, prav tako pa vsebujejo vse že zgoraj naštete lepotne zadeve. Ker za vse te sestavine nisem noben strokovnjak, se bom osredotočila predvsem na okus! Konec koncev je to tudi glavni razlog zakaj se sladkam, če pa njihova sestava pripomore k zmanjšanju slabe vesti, pa še toliko bolje. Po mojem mnenju so vsi okusi božanski, najljubši pa so mi jogurtovi kremni pralineji z zmagovalnim okusom granatno jabolko-malina! Sprva  so bili moji favoriti želatinasti bombončki, saj sem pričakovala da bodo praline precej trde, pa sem se zmotila!

Praline so mehke in odličnu združujejo okuse bele čokolade, jogurta in sadja. Opozorila pa bi vsa rada, da ko odpreš en paketek, ne moreš nehati samo pri eni ali dveh 😉  Seveda pa vsem vam sladkosnedkam močno priporočam tudi želatinaste srčke. Po mojem mnenju znajo biti žele bomboni precej sladki, te pa imajo prijeten naraven okus.

Poleg zgoraj naštetih bonbonov in okusov pri Beauty Sweeties dobite tudi srčke z okusom granatno jabolko-malina, pralineje mango-breskev in sadne zvezdice z okusi sladke melone, brusnice in rdeče grenivke.

Po navdihu slovenske so-bloggerke, ki je med prvimi objavila review, sem se odločila, da tudi jaz dva paketka podarim vam! Kako do njih pa izveste na moji Facebook strani.

Love,

S

Follow:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.